• English

Van Macht Naar Kracht

Vele directeuren die van de Manítu-filosofie geprofiteerd hebben, gaven lange tijd aan behoefte te hebben aan een naslagwerk. Het is meer geworden dan dat; het is een richtlijn om in je eigen kracht te komen en te blijven. Een must voor de menselijke directeur van nu.

Van Macht Naar Kracht is een verrassend toegankelijk en inspirerend boek over leidinggeven. Aan de hand van een door haar ontwikkelde methode zet auteur Sharon Burgler uiteen hoe organisaties het hoogste rendement kunnen behalen door met een menselijke blik naar zichzelf en medewerkers te kijken.

Dit boek vergroot het inzicht in verhoudingen en werd geschreven omdat er herhaaldelijk om gevraagd is. Het kiezen van de weg van de minste weerstand blijkt tot ongekende mogelijkheden te leiden.    

Sharon Burgler: “Directeuren werken hard en maken lange dagen. Echte leiders weten dat zij vervangbaar en tegelijkertijd onmisbaar zijn”. Voor mij is een opdracht geslaagd als zij hun persoonlijke kracht herontdekken. Regelmatig word ik geconfronteerd met mensen die willen leren wat ze niet kunnen. In “Van Macht naar Kracht” wijs ik op de mogelijkheid om te vergroten wat je wél kunt. Het plezier om te doen waar je goed in bent zorgt voor meer zelfvertrouwen en werkt grensverleggend.

Te bestellen bij Forsalidad. Klik hier

Koningin Maxima met boek Sharon Burgler